Categories
Авто

Ново моторно масло Valvoline за газ (LPG)

Valvoline Inc., водещ световен доставчик на премиум смазочни материали и автомобилни услуги, представи тази седмица Valvoline ™ Premium Blue One Solution ™ 9200 – уникално моторно масло, одобрено за използване в двигатели, работещи с природен газ (LPG).

Новото решение Premium Blue One беше официално представено на пресконференция по време на годишната среща на TMC и изложението за транспортни технологии в Атланта, Джорджия.

Първоначално Valvoline Premium Blue One беше разработено като част от партньорството на Валволин с Cummins Westport (CWI), които въведоха нова серия двигатели с ниски емисии. Чрез това партньорство Valvoline създава двигателно масло, което е препоръчителният продукт за тези двигатели Cummins, но може да се използва и в двигатели от други производители.

Защо да изберем това масло?

Valvoline Premium Blue One се отличава с отлична устойчивост на оксидация при висока температура и задържане на TBN за поддържане на дълъг живот на маслото. Маслото Valvoline гарантира изключителна защита от износване и висока защита от депозити спрямо изискванията на автомобилната индустрия.

Един отговор на “Ново моторно масло Valvoline за газ (LPG)”

Валволин е сравнително непознато масло в България, но е наистина много добра марка. Има отлични характеристики, перфектно защитава и при най-сериозни натоварвания и е почти невъзможно да попаднете на менте, тъй като търсенето е малко. Независимо дали ще го изберете за следващата смяна на масло, спазвайте златното правило – не купувайте евтин Кастрол!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *