Categories
Лайфстайл

Свети Валентин – подаръци за него

Свети Валентин наближава, а ти още не си купила подарък на любимия човек? Избери нещо от нашите страхотни предложения!

Всъщност идеята на Свети Валентин не е да се впускаме в пазар на подаръци за стотици левове, а да зарадваме любимия човек с малък жест, но пък от сърце.

Затова, ако още се чудиш какво да му подариш за празника

Секс за ненаситници

Истината е, че повечето мъже бягат от романтиката и залагат на първичното. Ето защо една трета от мъжете твърдо държат да получат бурен секс от половинките си. Така че няма какво да го мислиш – просто облечи едно пленяващо бельо за мръсници, запали няколко ароматни свещи, приглуши светлината и го чакай с набор от ягоди, шампанско и лубрикант в спалнята.

Шоколад за лакомници

Шоколадът е една от големите страсти на жените, но пък в същото време хората казват, че любовта на мъжа минава през стомаха. Затова никога няма да сбъркаш с кутия швейцарски шоколадови бонбони, опаковани по приятен и лесен за отваряне начин.

Халба за шампиони

Ако искаш да накараш един мъж да се почувства истински специален, купи му каса от любимата бира и специална халба, в която да отпива пенливата напитка, докато гледа любимия си футболен отбор в събота вечер. Най-хубавата част е, че освен да плениш него, ще разтопиш и всичките му приятели, които повярвай няма как да не научат каква прекрасна жена си.

Бижу за всеки случай

Не само жените обичаме бляскавите висулки, но и мъжете. Разбира се, малко по-обран ще трябва да бъде аксесоарът за него. Ако имаш възможност да му купиш скъп часовник, няма да сбъркаш. Но дори и просто ключодържател от естествена кожа ще му свърши страхотна работа. Приятното в случая е, че всеки ден, когато тръгва за работа, ще се сеща за теб, докато заключва входната врата или пък се качва в автомобила.

Най-ужасните подаръци за мъжете

– Не му подарявай плюшена играчка във формата на сърце. Самата ти се дразниш, че подобни глупости запълват рафтовете и събират прах, представи си какво му е на него.
– Само жените оценяват ръчно изработени картички с дълги любовни послания вътре. За него не представляват никакъв интерес и най-много накрая да му се обидиш, че не е оценил жеста ти.
СПА ваучер е прекрасен подарък, но ако трябва да сме честни – май ти си тази, която иска да се зарадва с него и само ще чакаш момента, в който той ще ти каже: „Мила, благодаря ти за подаръка, оценявам го много, но наистина нямам време за масаж на ходилата. По-добре му се порадвай ти”. И така… Не е ли малко егоистично?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.