Categories
Лайфстайл

Секс туризъм. Кои са най-развратните градове?

Искаш да разбереш кой е най-развратният град в света и да отидеш именно там, за да срещнеш секси жена или някой богат мъж? Имаме специална класация точно за теб.

Някои избират градовете за почивка спрямо това каква история крият в себе си. Други залагат на романтиката, трети искат да избягат от суматохата, а четвърти търсят купона.

Има и една такава група, които пък биха отишли именно там, където има най-много разврат и секс. Ти си от тях? Виж кой е най-порочният град и отпътувай именно за там:

Топ секс дестинации

Според нова класация, съставена на базата на това къде има най-много богати мъже и секси млади жени, британският град Карлайл е перфектното място, на което да се отдадеш на запой и секс без обвързване. Проучванията показват, че именно там 80% от мъжете са спали с повече от седем жени за една двуседмична почивка.

Прага е се нарежда на второ място в Европа, като цели 79% от мъжете са имали седем и повече сексуални партньорки.

Трети пък е Виена, в който 76% от господата са правили секс за една нощ.

За най-благоприличен в същото време се смята Единбург (Шотландия), където 72% от мъжете са имали най-много 3-4 секс партньорки. Втори е Неапол със 70% примерни мъже и Париж, в който има цели 69% мъже с малка бройка партньорки.

Изследването, осъществено сред 25 000 мъже от цял свят, показва, освен това, че в Европа сме по-развратни отколкото в Америка. В страната на неограничените възможности и силикона само 38% от мъжете заявяват, че са имали повече от седем момичета за секс.

„Богатите мъже ценят различните преживявания. Повечето от тях имат предимството да живеят в големи градове с много жени или да ходят на места, където дамите са готови да си легнат с някой непознат, но секси или пък заможен господин“, казват изследователите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.