Categories
Лайфстайл

Пътуването – прави го като милионер

Една много велика мъдрост гласи, че почивката започва от самото пътуване. Затова богатите не се скъпят и дават щури пари за частни самолети и пенливо шампанско.

Усети релакса и спокойствието, дори и да нямаш в сметката си няколко милиона. Стилът понякога ще ти излезе много по-евтино, или поне откъм стрес:

Само първа класа

Ако си нямаш собствен самолет, спокойно – не е болка за умиране. Точно за такива като теб – влюбени в лукса и стила, има кабинки първа класа, в които можеш да полегнеш с чаша шампанско в ръка, а красиви стюардеси да се грижат за всяка твоя нужда. Някои самолети дори предлагат помещения, в които да бъдеш отделен от абсолютно всички останали пътници, сякаш пътуваш с частен полет.

От тук до частния остров

Не всички можем да си позволим да притежаваме острови, но пък това не значи, че не можем да отидем на някой сами или с любимия човек. Разглеждайки в Интернет, екипът ни се натъкна на много сайтове, които предлагат наемане на малки частни островчета, на които можем да се изолираме от света, а цените са що-годе приемливи. Пътуването до тях пък става с моторни лодки, а на самото късче земя обикновено има и обхват за мобилния, и интернет, което си е чудесно.

Наеми си яхта

Защо да се натоварваш с шума на ревящи деца, очевидно страдащи от морска болест, докато си на кораба? Има начин да се спасиш от този стрес, като наемеш частна яхта. А ако си в компанията на приятели, можете да си поделите разходите и така ще ви излезе още по-евтино удоволствието да се опънете без да се притеснявате, че колената ви се врязват в седалката и гърба на хората пред вас. А най-хубавото от всичко е, че можете да хванете и тен излежавайки се необезпокоявани от никого, още преди да сте пристигнали.

Задраскай таксито

Ако пътуваш в чужда страна и не ти се разправя с градския транспорт, наеми си кола. Но не каква да е – щом си за само няколко дни зад граница, позволи си да се слееш с богаташите, като платиш за Ламборгини или пък скъпарски Мерцедес. Някои фирми предлагат и частни шофьори, което си е чудесен повод да задраскаш такситата и да се насладиш на обиколките на града от задната седалка на луксозна кола с всички екстри и плато свежи плодове.

От птичи поглед

Едно от най-ексцентричните пътешествия в последно време се оказва балонът. С него можеш д пътуваш като видиш всичко от няколкостотин метра височина. Необезпокояван, сред птиците, погледни света отгоре, точно както всеки милионер би направил.

Заминаваме ли за Лондон, Милано, Венеция или Лас Вегас?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.