Categories
Здраве

Лечение с билки и светлина от книга на Емил Елмазов

Замисляли ли сте се някога в какъв стресов свят живеем? Забързани и напрегнати, гонещи ежедневните задачи, които имаме, не разбираме как нашият организъм се изтощава и по този начин го правим по-податлив на различни неблагоприятни фактори, които оказват влияние върху нас.

Всички знаем, че стресът е в основата на зараждането на едни от най-коварните заболявания. Все повече се увеличава и процентът на хората, които страдат от депресия. Тези факти са обезпокояващи.

Важно е да се каже, че има специална книга за лечение с билки и светлина на един доста известен автор, а именно Емил Елмазов. Определено хората дават високи мнения за начините на неговите терапии.

Отделно от това, когато не се грижим за себе си и организма ни, имунната защита отслабва, а това от своя страна позволява да настиваме по-лесно и да хващаме различни вирусни инфекции, с които трябва да се борим. И така се стига до посягането към лекарствените медикаменти. Въпросът е защо?лечение с билки и светлина терапия

Защо започваме да приемаме лекарства, когато природата ни е дарила със своите лекове, които биха помогнали (ако разбира се, състоянието не се е влошило, а е в начален стадий и позволява подобен тип лечение).

Много пъти, дори по-често отколкото предполагате, на ден ние чуваме различни реклами по телевизията и радиото виждаме различни списания и брошури които ни подтикват да вземем някакво лекарство, което да ни излекува едва ли не на мига. Омагьосани от добрата реклама, ние забравяме, че колкото помага едно лекарство на дадено нещо, толкова вреди на друго.

Благотворната сила, която притежават цветята, въздухът, билките, светлината и като цяло заобикалящата ни среда са основен и отличен източник на лечение.

Билки

Всяка билка има своите лечебни свойства. Ето защо използваме определен тип билки, когато страдаме от главоболие, други, когато имаме проблеми с черния дроб, трети – при различни простудни заболявания и настинки и т.н.

Съществуват билки, които въздействат благоприятно върху цялостното състояние на организма. Такъв тип билки притежават висок и чист спектър на излъчване. Това е така, тъй като в тях изцяло отсъства черният цвят. Такива са: богородична трева, градинската теменуга, жълтият кантарион, исоп, копър, копривата, лавандулата, магарешкият бодил и много други.

Още нещо много важно – билките сами по себе си имат достатъчно голяма сила, но това въздействие става още по-силно, когато се обедини със силата на светлината. Не случайно билките се набират в подходящо време и се сушат, за да приемат енергията и силата, идващи от Слънцето и по този начин да увеличат способността да прогонят настрана отрицателната енергия.

Светлина

Смята се, че светлината е начална есенция на същността. Отваряйки съзнанието си, всъщност ние можем да променим всичко. Може би не знаете, но светлината се активира със светлина. Така, чрез методите за работа с нея, ние работим с нашата истинска същност. Тя притежава различни форми и придобива най-разнообразни проявления.

Използвайки лечение с билките и светлината, вие несъмнено ще усетете промяната в себе си. Положителната енергия, която те ще ви донесат, ще допринесе за подобряване цялостното състояние на вашия организъм.

Един отговор на “Лечение с билки и светлина от книга на Емил Елмазов”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.