Categories
Здраве

Хомеопатия за отслабване

Вече ви е омръзнало да броите калориите на всяко нещо, което поставяте в устата си, писнало ви е да търсите начини да се отървете от излишните килограми, до гуша ви е дошло и от всички реклами, които ви обясняват едва ли не как отведнъж ще свалите всеки килограм, който пожелаете, а в реалност нещата са далеч от това, което ви представят.

Борбата ви е дълга, продължителна и често пъти безуспешна. Наистина не знаете какво да правите и се чудите дали има начин да се преборите за така необходимото ви не само за самочувствието, но и за здравето ви, успешно преборване на излишните килограми. И най-хубавото от всичко е, че отговорът е положителен. Да, вие можете да се справите!

Преди да ви разкрием обаче как можете да свалите някое и друго килце с помощта на хомеопатията, държим да обърнем внимание на още нещо, което не бива да се пренебрегва, защото е изключително важно.

Какви са причините за да напълняваме?

Пристрастяване – има хора, които наистина развиват определен вид зависимост към храната. Те трябва да обърнат внимание на себе си, но определено самички трудно биха могли да се справят. Ето защо трябва да се обърнат и потърсят мнението на специалист, който да им помогне.

Хормонален дисбаланс – определено неприятен проблем, който е представен навсякъде като състояние, предизвикващо колебания и неконтролиране в нивата на хормоните на тялото ви. Може да доведе до липсата на цикъл, а това от своя страна да гарантира задържането на килограми.

Нарушен метаболизъм – не винаги метаболизмът е бърз и успява да се справи. За съжаление това е предпоставка (при това доста сериозна) за лесно покачване, постоянно задържане и трудно отстраняване на излишните килца.

Прием на прекомерно много калории – Метаболизмът си е метаболизъм, хормоналният дисбалан също. Но нека си признаем. Има хора, които нямат никакви здравословни проблеми. Те просто поглъщат по-голямо количество храна, която съдържа много калории.

Хранене заради емоционални сривове – Доказано е, че депресираните хора се хранят много по-често и с по-нездравословна храна.

Как да отслабнем чрез хомеопатия?

Графитес – Представлява хомеопатичен медикамент, чрез който всяка дама, която се намира в менопауза, може да бъде предпазена от иначе не малката вероятност да наддаде килограми поради липсата на месечен цикъл.

Калциев карбонат – Понижава успешно излишните мазнини, за които търсим всевъзможни начини да ги преборим и отстраним от телата ни.

Пулсатила Нигриканс – Това, че е на трета позиция съвсем не означава, че е последна по важност. Всъщност този хомеопатичен продукт, който е създаден специално за това да отслабнем, е направен от растението анемония. То расте по поляни и основно се преписва на хора, лесно разплакващи се, или другата крайност – смеещи се, но и на тези, които са най-големите почитатели и любители на сладкото. Да, няма две мнения, че е страшно вкусно, но за съжаление се лепи точно там, където най-малко трябва. И все пак, ако сте решили да използвате точно това средство от хомеопатията за отслабване, силно препоръчително е да се консултирате преди това с лекар хомеопат, който да ви насочи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.