Categories
Лайфстайл

Ексцентрични цветове за кухнята ви

Дошло е време да направите ремонт на кухнята, а нямате представа каква да бъде тя? Има голям избор на видове кухни, но винаги най-трудния избор си остава избирането на цветовата палитра. Дали кухнята ви да е бяла или да е в ярък цвят? А защо не стилна кухня с черни шкафове, която да внася лукс в дома ви? Днес ще си говорим за това.

По начало цветът на шкафовете на кухнята зависи много от материала, от които са направени. Различните материали, от които трябва да избирате са масив, МДФ и ПДЧ, а в доста случаи може да избирате и фурнир, който има много и интересни нови цветови предложения, които не бяха налични до скоро, но сега са тук, за да променят визиите на кухните през 2019, а и следващите години.

Все така обаче си остава трудно избирането на кухня, която да е в цвят, който да харесвате, но и да подхожда на дома ви. Нека проявим смелост и да разгледаме няколко цвята, които не всеки би избрал за новата си кухня.

Черни кухни

Черните кухни са все по-срещани. Както вече споменахме по-горе, те внасят изключителна изисканост в дома ви и крещят лукс. За стилен дизайн препоръчваме да изберете черния цвят за цвят на шкафовете, както и за основата на кухненския остров, ако сте решили да добавите и такъв. Може да ги комбинирате с бели мраморни плотове, както и със сребристи дръжки, които да акцентират на уникалността на избрания от вас цвят.

Сини кухни

Сините кухни стават все по-разпространени. Синьото е цвят, придаващ дълбочина, но и носещ усещане за отмора и свежест. Може да го използвате като сложите сини шкафове на кухнята, а за стените можете да използвате свеж светлосин нюанс, който да ви пренесе на морския бряг докато пиете сутрешното си кафе.

Червени кухни

Червените кухни са смели и ексцентрични. Не всеки има куража да сложи ярък цвят като този в която и да е стая на дома си, но освен стряскащ в първия момент, този цвят внася много екстравагантност в дома. Често червеният цвят бива комбиниран с черно или бяло, а когато това е направено правилно, се получава елегантна кухня, която излъчва стил. Разбира се, ако се доверите на някой, който няма представа какво прави, може да се наложи да направите ремонт на ремонта.

Зелена кухня

Тук дори и на нас ексцентризмът ни идва повече, но все пак ако се уцели правилният нюанс на зеленото, то може да се получи едно доста приятно пространство, в което да се чувствате добре, сякаш сте на почивка в гората.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.